Kunsten op Straat dit jaar eind mei

Op vrijdagavond 25 mei opent Kunsten op Straat met een humoristische balanceervoorstelling uit Spanje op het Schouwburgplein. Op zaterdag 26 mei is er het BAM! festival in het Prins Bernhardplantsoen. Op deze dag én de zondag speelt het Hengelose Theaterduo Poeder & Plusj de nieuwe voorstelling ‘Draad’ in de schoolbus bij de schouwburg. Op zondagmiddag 27 mei is de Hengelose binnenstad vervolgens één groot toneel voor straattheaterartiesten uit diverse landen.

Organisaties blijven onafhankelijk
Beide organisaties benadrukken dat ze onafhankelijk van elkaar zijn en blijven. Qua aanbod vullen beide festivals elkaar op een goede manier aan. Op die manier is er gedurende het hele weekend een goede reden voor inwoners van Hengelo én omliggende plaatsen om naar de binnenstad van Hengelo te komen.

Gratis dankzij sponsors en vrijwilligers
Zowel Kunsten op Straat als BAM! bieden hun evenement gratis aan. Dat is te danken aan financiële bijdragen van de gemeente, Hengelo Promotie, de Fuldauerstichting, het Centrummanagement, bedrijven in Hengelo en omgeving en de inzet van tientallen vrijwilligers. Vrijwilligers zijn overigens altijd welkom, bij beide organisaties!


Delen


Volg ons op