Kunsten op Straat Hengelo 2017: 25 jaar jubileum

Primeurvoorstelling van Theater Gajes
Theater Gajes verzorgt op het Burgemeester Jansenplein met het stadhuis als decor de hoofdvoorstelling. Gajes is buitentheater op hoog niveau. Het is spektakel met een goed verhaal, rauwe beelden met poëzie, muzikaliteit met lawaai en neemt maar liefst 2000 toeschouwers mee in haar creatieve wereld. Zij brengen op vrijdagavond 23 juni en zaterdagavond 24 juni hun nieuwe voorstelling Odyssee, die daarna tot en met 2020 op tournee gaat door heel Europa.

Gratis dankzij sponsors en vrijwilligers
Zoals altijd zijn de voorstellingen gratis voor het publiek, zelfs de topvoorstelling van Theater Gajes. Dat is te danken aan financiële bijdragen van de gemeente, Bureau Hengelo, de Fuldauerstichting, het Centrummanagement, bedrijven in Hengelo en omgeving en de inzet van tientallen vrijwilligers. Wilt u uw bedrijf op een positieve manier verbinden aan culturele activiteiten in Hengelo? Neem dan contact op via info@kunstenopstraathengelo.nl. De organisatie gaat zelf ook actief op zoek naar sponsors.

Brocante en artistieke markt

Naast de professionele topacts uit binnen- en buitenland zal ook dit jaar weer een aantal Hengeloërs optreden zoals Jolanda Keun en Nanette Lindenberg, die op zaterdag en zondag meerdere sfeervolle en verrassende voorstellingen verzorgen in de bekende gele schoolbus en de theatergroep Raar Bezoek. Daarnaast is er op zondag 25 juni op het marktplein een grote brocante en artistieke markt. Daarvoor zijn nog enkele kramen te huur. Belangstellenden kunnen voor 30,- een kraam boeken bij joyce@kunstenopstraathengelo.nl. Ook is er dit jaar weer een multiculti eetmarkt.

Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Het laatste weekend van juni zal iedereen in de Hengelose binnenstad in vervoering raken door een uniek en compleet programma. 


Delen


Volg ons op