Kunsten op Straat Hengelo 2015

Zondag is traditioneel de dag voor de grote nationale en internationale acts. Zoals een carillon met poppen, loslopende elanden, dansers met brandende fakkels. En het blauwe mannetje doet mee aan Kunsten Op Straat. Kijkers van Popstar, een programma van SBS6, weten onmiddellijk om wie het gaat, want het blauwe mannetje heeft de wedstrijd gewonnen. Tique, zo heet hij. Aan de naam kun je het al een beetje zien: hij is van blauw elastiek. Tevens is er op zondag van 12.00 tot 17.00 uur een grote brocante en artistieke markt.

Vergeet verder vooral niet om je Boarding Pass te halen voor de gele bus. Daar zijn twee Hengelose theatermakers, Jolanda Keun en Nannette Lindenberg, een weekend lang je reisleiders. In de gele bus kom je op zaterdag en zondag tot inzicht.

Muzikaal vermaak is er uiteraard ook beide dagen, Afrikaanse percussie, Latijns-Amerikaanse dansen, flamenco, blues. Op zaterdag zijn er in de hele stad living statues. En op de markt kan men op zaterdag een loslopende dichter tegenkomen. Geen zorgen, hij is ongevaarlijk.

Het volledige programma is binnenkort te zien op www.kunstenopstraat.nl. Nieuws wordt ook gedeeld via facebook/kunsten op straat Hengelo. Op de dag zelf zijn op verschillende plekken programmaflyers verkrijgbaar.


Delen


Volg ons op